7 Nisan 2018 Cumartesi

Yeni Bir Hayata Doğru



Herkesin gözü senin üzerindeyken küllerinden doğamazsın. Güçlü olacak gücü toplamalısın. Şatafatlı ışıkların altında hayallerini yıkmak için seni bekliyorlar. Yeniden ayağının altındaki kırmızı halıyı çekip seni düşürmelerine izin verme. Tekrar ruhunun kapılarını açmadan hataların nasıl dersler çıkarabileceğini öğren. Bak içine, sor kendine. Ne olursa olsun dik dur, boyun eğme.Yeni hayatında yeniden yerle yeksan olacak şeyler yapma. Kendi karakterini kendi ellerinle parçalama. Ararsan bulursun yolu. Bakarsan görürsün yanlışı. Unutma.

Şimdi aç aklının ve kalbinin kapılarını sonuna kadar. Artık ışığa doğru yürüyebilecek gücün ve cesaretin var. Korkma yıldızların ışıltısından. Bil ki parlayan her yıldızın sana katacak bir şeyi var. Hayat önüne ne koyarsa onu sevgiyle sar sarmala. Karşına çıkan ne varsa yoğur evir çevir düzelt ve güzelleştir. Hiçbir duygunun seninle oynamasına izin verme. Geriye dönüp baktığında övünerek anlatacağın bir hayatın olsun, kıskançlık ve karamsarlık dolu bir hayat değil. İnsanların yıldızlarını çalıp, ayaklarının altından kırmızı halılarını kaydıran kimselerden olma. 

Ararsan bulursun güneşi, bakarsan görürsün umudu. Sevinecek çok şey var bu hayatta. Kendi kıymetini anlayıp yola çıkmaya karar verdiğinde geç olmaması dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder